Proffs i Stockholm på kakel!

När du ska renovera i kök och badrum i Stockholm så är det viktigt att anlita proffs på kakel som ser till att allt går rätt till. Det finns hemmafixare och amatörer som gärna ger sig på den här typen av arbeten men resultatet blir därefter och det kan komma att bli en mycket kostsam historia.

Välj proffs, försäkringsbolagen märker!

Det krävs en hel del underlagsarbete och ordentlig tätning för att försäkringen inte ska vara bortkastad på ett kaklat badrum till exempel. Ett försäkringsbolag ser direkt om det är en glad amatör som satt kaklet och blir det då fuktskador till följd av oprofessionellt utfört arbete så gäller inga försäkringar. Att anlita ett proffs blir alltså både snyggare och billigare i längden. Vi är hantverkare med yrkesstolthet och expertis redo att göra ett väl utfört arbete.

Vackert kakel i ett kök i Stockholm.

100-års expertis av kakel i Stockholm

Vi sätter en stor ära i ett väl utfört arbete och har 100-års samlad erfarenhet av kakel, klinker och plattsättning i Stockholm. Med den expertis vi kan erbjuda kan ni vara säkra på ett professionellt och digert arbete som håller sig snyggt och stilfullt för en lång tid framöver. Ska man renovera så lämna över detaljerna till kunniga hantverkare, det är ni värda.