Vi lägger klinker i Stockholm!

Om ett golv i Stockholm ska bli riktigt snyggt, modernt och hållbart är det klinker som gäller. För att det ska bli professionellt lagt, ska du anlita plattsättare i Stockholm som är experter på klinker som kan hjälpa dig medan du lutar dig tillbaka. Vi förvandlar din bostad till ett slott – och du blir kejsaren!

Därför ska du välja klinker i Stockholm

Klinker gör att du kan bo länge i lyx i Stockholm. Materialet har en lång livslängd, vilket gör det både ekonomiskt och ekologiskt. Ett klinkergolv är lättskött eftersom det bara är att torka av. Du kan ägna dig åt annat än städning eftersom ett klinkergolv är lättskött. Urvalet är brett och det är lätt att hitta olika storlekar, former och färger till alla miljöer. Beroende på stil kan ett rum bli klassiskt och tidlöst för den som så önskar, men lika lätt kan det bli kreativt, fantasifullt och uppiggande.

Låt oss som är experter på klinker göra jobbet.

Klinker i hela hemmet

Det vanligaste är att klinker sätts in i hall, kök och våtrum eftersom det slitstarkt och lätta att hålla rent samtidigt som ytan tål vatten. Men ett golv av klinker i ett sovrum eller ett vardagsrum kan också komma till sin rätt om man kombinerar det med mjuka mattor. Klinkers fungerar ihop med många olika inredningsstilar, det finns många färger,material och texturer att välja mellan ute i handeln.