Om oss

När vi ska berätta om oss själva så vill vi presentera oss som erfarna plattsättare i Stockholm med gott självförtroende. Vi är mycket skickliga inom vårt område och har 100 års samlad expertis inom plattsättning. När ni anlitar oss är ni garanterade ett väl utfört arbete med alla de kvaliteter man förväntar sig från experter.

Plattsättning i Stockholm med omnejd

Vi är professionella hantverkare i Stockholm med plattsättning och kakelsättning som vårt främsta gebit. När ni anlitar oss kan ni vara trygga i att arbetet blir av ett gott resultat. Vårt företag är Stockholmsbaserat och de jobb vi utför äger rum av beställare i Stockholmsområdet med omnejd. Det händer även att vi åtar oss uppdrag i andra delar av landet så ni är välkomna att kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för er.

Om oss, plattsättare med 100-års samlad expertis

Mångårigt samlad expertis inom plattsättning

När man lägger plattor på till exempel en gårdsplan så är det viktigt att det blir ordentligt gjort. Amatörer och hobbyfixare som ger sig på den här typen av arbete kan ofta göra mer skada än nytta. Arbetet behöver vara grundligt gjort på flera sätt och detta är något som de glada amatörerna missar. Vi har mångårig samlad expertis vilket är garanten för ett väl utfört arbete.