Plattsättning

Plattsättning, kakel och klinker är vår passion och vår profession. Vi har 100-års samlad erfarenhet och är garanten för ett väl utfört hantverk. Vårt företag är förlagd till Stockholm men det händer att vi gör arbeten även på andra orter. Vi åtar oss såväl renoveringar som nybyggen med samma professionella handlag.

Skillnaden mellan proffs och glada amatörer

Visst händer det att hemmafixare och glada amatörer ger sig på det här med plattsättning, kakel och klinker. Problemet med det är att hållbarheten är låg och plattor och kakel ger lätt med sig och så måste man göra om alltihop. Det blir helt enkelt inte snyggt. Dessutom missar en amatör ofta på tätningsskikt och annat vilket kan leda till fuktskador och andra kostsamma problem. Om inte en professionell hantverkare gjort arbetet så gäller inte försäkringen.

En balkong med plattsättning på

Plattsättning vår passion

Tillsammans har våra hantverkare enormt mycket erfarenhet och kunnande och denna expertis står till ert förfogande. Plattsättning, kakel och klinker är vår passion och profession. Att anlita expertis på området när det är dags för renovering och nybyggen det är garanten för ett väl utfört arbete som håller för många år framöver utan risk för vattenskador och sättningar. Vi lämnar garanti för utfört arbete.