Vi kan tätskikt i Stockholm!

När man renoverar ett badrum, kök eller våtutrymme är det viktigt att det blir ordentligt gjort. Kakel och klinker är snyggt och hållbart. Anlitar man en duktig plattsättare i Stockholm så blir hantverket ordentligt gjort vilket är viktigt för att försäkringar ska gälla vid till exempel vattenskador. Vi kan tätskikt i Stockholm och allt sådant som försäkringsbolagen kräver.

Amatörer och proffs i Stockholm

I de fall den glade hemmafixaren ger sig på kakel och klinkerarbete så kommer glädjen att bli kortvarig. Det är inte så lätt som man tror. Ett dåligt utfört arbete blir snabbt fult och framförallt så kan det till och med göra mer skada än nytta. Skulle det komma fukt innanför kaklet så är fuktskadan ett faktum vilket kan bli ett riktigt stort och dyrt problem att åtgärda. Anlita ett proffs för tätskikt i Stockholm, det blir billigare i längden.

Vi kan tätskikt vilket är en förutsättning för gott hantverk

Underlagsarbete och tätskikt i Stockholm

Visst är det roligt att pyssla på det hemma men när det gäller plattsättning, kakel och klinker så är det grundarbetet som hemmafixaren missar på. Tätskikten och ett ordentligt grundarbete är a och o för resultatet annars är arbetet snart ogjort och så får man börja om igen. Vi gör ett grundligt arbete med hela 100-års samlad expertis i Stockholm till er tjänst.