Plattsättare stenläggning Stockholm

Plattsättare som behärskar plattsättning och stenläggning

Är du på jakt efter en plattsättare som kan förse dig med ett arbete av hög kvalitet, till ett bra pris? Då är det oss du ska anlita! För oss har det mindre betydelse vilken typ av kundgrupp du representerar. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kundgrupper såsom privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Genom årens gång har vi varit involverade i, och tagit helhetsansvaret över, ett stort antal olika projekt. Det har rört sig om allt från mindre servicearbeten till större uppgifter där vi haft rollen som entreprenör. Som plattsättare behärskar vi allt från att sätta kakel och klinkers i badrum, till att göra snygga garageuppfarter i sten. Vi har mångårig samlad erfarenhet och det är vår garanti till dig på att vi kommer att göra ett väl utfört hantverk.

Vårt företag har sitt huvudkontor i Stockholm, men det händer att vi gör arbeten även på andra orter. Vi åtar oss såväl renoveringar som nybyggen med samma stora entusiasm oavsett var i Stockholm med omnejd du bor eller verkar någonstans. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig, samt vad det skulle kosta? Hör då av dig till oss direkt genom att fylla i formuläret eller ringa vårt telefonnummer!

Att anlita proffs gör skillnad

Visst händer det att hemmafixare och glada amatörer ger sig på det här med plattsättning och stenläggning. Problemet med det är att det lätt kan gå fel om man inte har full koll på vad man gör. Det kan då sluta med att man måste göra om alltihop. Dessutom blir det ofta inte snyggt samtidigt som någon som inte är proffs ofta inte tänker på symmetrin, något man kan störa sig mycket på i efterhand. Kom också ihåg att försäkringen inte gäller om det inte är en professionell hantverkare som utfört arbetet i ett våtrum.

Det finns helt enkelt flera goda skäl att vända sig till en erfaren plattsättare som har full koll på hur ett arbete görs på bästa sätt. Du slipper spendera onödig tid och energi, samtidigt som du också undviker oönskade överraskningar som kan innebära en rejäl smäll mot ekonomin.

Plattsättare sten Stockholm

Vi erbjuder garanti

Tillsammans har våra hantverkare enormt mycket erfarenhet och kunnande. All denna expertis står till ditt förfogande. Plattsättning och stenläggning är vår passion här i livet. Att anlita experter när det är dags för renovering och nybyggen är garantin för ett väl utfört arbete som håller i många år framöver. Just en garanti lämnar vi i samband med alla våra utförda arbeten. Vi är så trygga i vår kompetens att vi inte har några problem alls med att åka ut och åtgärda ett fel om ett sådant skulle uppstå. Utöver våra garantier utmärker vi oss även genom att vi alltid anpassar oss utefter dina förutsättningar och behov. Ta kontakt med oss idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify