Vi hjälper dig med plattsättning

Är det dags för en helrenovering av badrummet? Eller är det någon annan typ av plattsättning du är intresserad av? Oavsett vilket finns vi här för att hjälpa dig.

services_icon1

Stenlagda garageuppfarter

Behöver du snygga till din garageuppfart? Med vår hjälp får du en jämn och snygg sådan i sten. Vi vet också hur man ska göra för att det ska hålla i många år samtidigt som vi även kan jämna till en befintlig uppfart.

services_icon1

Trappor

En trappa i sten kan vara mycket snyggt. Det är dock farligt om en sådan blir ojämn eller om en sten sitter löst. Kontakta oss för professionell hjälp så får du en säker och snygg trappa som gör ditt hem till en finare och trevligare plats att vistas i.

services_icon1.png

Uteplatser

Är du sugen på att skaffa dig en uteplats där hemma där du kan ha det trevligt med din familj och dina vänner? Då är också det något som vi mer än gärna kan hjälpa dig med. Vi ger dig en uteplats som är lika snygg som den är funktionell.

services_icon1

Kakel

Kakel är bland annat mycket snyggt att ha i kök och badrum och passar även perfekt för dig som vill ha golvvärme. Vi är våtrumscertifierade och kan kakla hemma hos dig. I samband med detta hjälper vi dig gärna att välja passande mönster.