Plattsättare bäst i Stockholm

G&J Plattsättning AB

Välkommen till oss på G&J Plattsättning AB! Vi är en grupp kunniga och erfarna plattsättare i Stockholm med gedigen erfarenhet och omfattande kompetens. Vi utmärker oss genom att vara mycket skickliga inom vårt område och har mångårig samlad expertis inom plattsättning. När du anlitar oss får du alltid ett professionellt utfört arbete, dessutom lämnar vi garanti på alla jobb som görs.

Vi är måna om att du ska känna dig så trygg som möjligt genom hela processens gång, från att du hör av dig och berättar mer om dina planer, till dess att vi gjort jobbet och plattorna sitter där de ska. Ta kontakt med oss idag för att anlita en certifierad och erfaren firma för plattsättning. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert och kan även bistå med rådgivning i samband med att du får tag på oss!

Plattsättning i Stockholm med omnejd

Vi på G&J Plattsättning AB är professionella hantverkare med plattsättning och kakling som två av de huvudsakliga tjänster vi erbjuder. När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet kommer bli bra gjort. Genom att använda oss av kvalitetssäkra metoder, hög standard på redskap och material, samt stor noggrannhet ser vi till att vara ett av de ledande företagen i Stockholm när det kommer till plattsättning.

Vårt företag är baserat i Stockholm och de jobb vi utför äger rum i staden med omnejd. Det händer dock även att vi åtar oss uppdrag i andra delar av landet. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för dig. Bland våra tidigare kunder hittar du allt från bostadsrättsföreningar till företag och privatpersoner. Vi ser med andra ord till att vara flexibla och tillmötesgående, hur stora eller små dina behov och byggplaner än ser ut!

Plattsättare badrum Stockholm

Mångårig expertis

När man lägger plattor på till exempel en gårdsplan är det viktigt att det blir ordentligt gjort. Amatörer och hobbyfixare som ger sig på den här typen av arbete kan ofta göra mer skada än nytta. Arbetet behöver vara grundligt gjort på flera sätt, något det som hemmafixare är lätt att missa. Vi på G&J Plattsättning AB har mångårig samlad expertis vilket är din garanti för ett väl utfört arbete!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify